انسان و توسعه

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۷
img

عنوان کنفرانس علمی بود که توسط پوهنیار اکرام محمدی در پوهنځی اداره و پالیسی عامه برگزار گردید.

در این کنفرانس، پیرامون جایگاه انسان به عنوان مهم‌ترین عامل توسعه و نقش اساسی در پیشرفت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنین، مفاهیمی چون تعریف توسعه، ویژگی‌های انسان توسعه‌گرا، نقش علم و فناوری، برنامه‌ریزی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و راهکارهای تقویت نقش انسان در توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش پایانی کنفرانس، تأکید شد که توسعه بدون نیروی انسانی آگاه، متخصص و متعهد امکان‌پذیر نیست و سرمایه‌گذاری بر آموزش، تحقیق، نوآوری و مشارکت جوانان از مهم‌ترین زمینه‌های تحقق توسعه پایدار به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۲۹
Background image

نصب و فعال سازی ماستر پمپ در پوهنتون هرات

به‌منظور رفع مشکل انتقال آب به طبقات بالایی تعمیرهای پوهنتون هرات و بهبود روند تأمین آب مورد نیاز بخش‌های مختلف، ماستر پمپ آب با تلاش معاونیت مالی و اداری این پوهنتون خریداری، نصب و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۲۹
Background image

کنفرانس اعجاز علمی قرآن کریم برگزار شد.

کمیتۀ فرهنگی و خدمات محصلان پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون هرات به‌منظور تقویت فرهنگ قرآنی و تعمیق شناخت محصلان از مفاهیم و معارف قرآن کریم، کنفرانس «اعجاز علمی قرآن کریم» را با حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۲۹
Background image

برنامه معرفی پوهنتون هرات برای محصلان جدیدالشمول برگزار شد.

آمریت انسجام خدمات محصلان معاونیت محصلان پوهنتون هرات، برنامه معرفی این نهاد علمی را برای محصلان جدیدالشمول برگزار کرد. در این برنامه، پوهندوی دکتور عبدالباری قانت، استاد پوهنځی شرعیات. . .

BACK TO NEWS