دیدار رئیس پوهنتون هرات با وزیر تحصیلات عالی کشور

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۳:۴۸
img

شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی حفظه الله رئیس پوهنتون هرات، ، با شیخ القرآن والحدیث مولوی ندا محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی  کشور دیدار نمود. 
در این ملاقات، رئیس پوهنتون هرات پیشنهاداتی برای بهبود کیفیت تحصیلی در پوهنتون هرات ارائه نمود  و بر لزوم ارتقای امکانات تحصیلی، تحقیقاتی و تخصصی در پوهنتون هرات  تاکید کرد و خواهان همکاری های بیشتری در این زمینه شد.
شیخ القرآن والحدیث مولوی ندا محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی کشور نیز از  پیشنهادات پوهنتون هرات استقبال کرده و بر همکاری نزدیک‌تر وزارت تحصیلات عالی با پوهنتون‌ها برای بهبود وضعیت تحصیلی تأکید نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

خبر خوش

خوشبختانه پوهنتون هرات موفق به اخذ تأییدیه برنامه های جدیدالتأسیس در مقاطع ماستری و لیسانس از وزارت محترم تحصیلات عالی گردیده است.
این دستآورد ارزشمند، گامی مهم در راستای توسعه و ارتقای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات، جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی، ورکشاپ دو روزۀ مهارت‌های تدریس تحت عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» را برای استادان پوهنځی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

برگزاری امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات و اعلان نتایج آن

امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات با حضور کمیته موظف و اشتراک بیش از ۱۱۰ تن از واجدان شرایط، به‌گونه منظم و شفاف جهت جذب افراد واجد شرایط در بست های 5 و 6 این نهاد علمی برگزار شد  و در. . .

BACK TO NEWS