دیدار رئیس پوهنتون هرات از مؤسسه تحصیلات عالی فراه

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۳۸
img

شیخ عبدالغنی حقانی، رئیس پوهنتون هرات با همراهی مفتی هدایت الله منیب رئیس پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون هرات، الحاج مولوی عبدالله طیب امر دعوت و ارشاد پوهنتون هرات در سفر رسمی به ولایت فراه از مؤسسه تحصیلات عالی این ولایت بازدید نموده و در جریان این سفر، نشست مشترکی علمی با رئیس، معاونین استادان، کارمندان و محصلان لیلیه این مؤسسه انجام داد.

رئیس پوهنتون هرات در سخنان خود  با ابراز خرسندی از حضور در جمع منسوبین مؤسسه تحصیلات عالی فراه، نظام اسلامی را نعمتی بزرگ از جانب پروردگار عالم  دانسته، افزود: «الله متعال برای ما نظامی اسلامی سالم عنایت فرموده است که تمامی ابعاد زندگی ما را تحت پوشش قرار می‌دهد. شایسته است که همواره شکرگزار این نعمت بزرگ الهی که با مجاهدت ملت مسلمان ومجاهد افغانستان بدست آمده باشیم.»

وی ضمن اشاره به مسؤولیت بزرگ حفظ ارزش‌های اسلامی گفت: «خداوند متعال ملت‌های دیگری را نیز برای اجرای احکام اسلامی برگزید، اما آنان نتوانستند از این امانت الهی پاسداری نمایند. اکنون ما مورد امتحان الهی قرار گرفته‌ایم و باید با تلاش و تعهد از این آزمون سربلند بیرون شویم.»

رئیس پوهنتون هرات نقش نظام اسلامی را در تأمین امنیت حیاتی دانسته، اظهار داشت: «امنیت تنها وابسته به افراد نیست، بلکه این نظام اسلامی است که ضامن واقعی صلح، ثبات و آرامش در جامعه می‌باشد. خوشبختانه، پایه‌های این نظام بر اصول قرآن کریم استوار است و با ثبات و عزت به مسیر خود ادامه می‌دهد.»
در ادامه، وی بر لزوم اطاعت از امیر مسلمانان تأکید کرده، آن را یک واجب شرعی و دینی خواند و افزود: «باید بدون چون و چرا از امیر مسلمانان پیروی کنیم، چرا که این امر لازمه حفظ نظم، وحدت و اقتدار نظام اسلامی است.»

شیخ حقانی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت اخلاق اسلامی در محیط تحصیل و کار اشاره کرده  گفت: «همه ما و شما  باید خود را به اخلاق اسلامی مزین سازیم، عدالت، انصاف و تعهد را در زندگی و وظایف خویش مدنظر بگریم ، و در برابر تهاجمات فرهنگی بیگانگان هوشیار و بیدار باشیم.»

او در پایان خاطرنشان ساخت: «اخلاق نیک و سیرت اسلامی، نه تنها مانع پیشرفت نیست، بلکه راهگشای ترقی، عزت و سربلندی ما و شماست. ما باید داعیان دین و پاسداران راستین نظام اسلامی باشیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۸
Background image

ورکشاپ آموزشی اخلاق اداری برگزار شد.

آمریت امور کارکنان پوهنتون هرات ورکشاپ آموزشی اخلاق اداری را با همکاری پوهنیار احمد مجددی استاد پوهنځی اداره و پالیسی عامه برای کارمندان اداری این نهاد علمی راه اندازی کرد.
این ورکشاپ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۷
Background image

بازدید معاون امور محصلان پوهنتون از لیلیه

الحاج مولوی عبدالهادی یاسر معاون امور محصلان پوهنتون، شام یکشنبه از لیلیه پوهنتون بازدید به‌عمل آورد. وی در جریان این بازدید، ضمن دیدار و گفت‌وگو با مسؤولان لیلیه، نشستی را با محصلان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۷
Background image

زندگانی و اندیشه‌های ابن خلدون

گفتمان علمی تحت عنوان «زندگانی و اندیشه‌های ابن خلدون» به ابتکار کمیتهٔ فرهنگی و خدمات محصلان پوهنځی حقوق و علوم سیاسی برای استادان و محصلان آن پوهنځی دایر گردید. تقویت گفتگوهای علمی و. . .

BACK TO NEWS