جلسه شورای رهبری پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۹:۲۵
img

جلسه شورای رهبری پوهنتون هرات با حضور شیخ‌القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، معاونان، رئیس شفاخانه تدریسی و رؤسای پوهنځی‌ها برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز شد. سپس شیخ‌القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، ضمن بازنگری عملکرد یک‌ماهه رهبری پوهنتون، اظهار داشت که پوهنتون‌ها از مهم‌ترین مراکز علمی جامعه به‌شمار می‌روند و اعضای این نهادهای علمی باید بتوانند خدمات مؤثر و مفیدی به مردم ارائه نموده و زمینه‌ساز ترقی و پیشرفت جامعه گردند.
رئیس پوهنتون هرات تأکید نمود که برای اصلاح جامعه، نخست باید هر فرد به اصلاح خود بپردازد و با نیت خالص، تلاش صادقانه و تعهد کامل در انجام وظایف، از مفاسد جلوگیری نماید. وی همچنان بر اصل امانت‌داری در امور اداری صحبت نموده و آن را از مسئولیت‌های اساسی کارکنان دانست.
در ادامه، پیرامون موضوعات شامل آجندای جلسه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

خبر خوش

خوشبختانه پوهنتون هرات موفق به اخذ تأییدیه برنامه های جدیدالتأسیس در مقاطع ماستری و لیسانس از وزارت محترم تحصیلات عالی گردیده است.
این دستآورد ارزشمند، گامی مهم در راستای توسعه و ارتقای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات، جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی، ورکشاپ دو روزۀ مهارت‌های تدریس تحت عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» را برای استادان پوهنځی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

برگزاری امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات و اعلان نتایج آن

امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات با حضور کمیته موظف و اشتراک بیش از ۱۱۰ تن از واجدان شرایط، به‌گونه منظم و شفاف جهت جذب افراد واجد شرایط در بست های 5 و 6 این نهاد علمی برگزار شد  و در. . .

BACK TO NEWS