سمینار تهیه و تنظیم خبر برگزار شد.

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
img

سمینار «تهیه و تنظیم خبر» از سوی مدیریت عمومی مرکز عملیات رسانه‌ای، آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون هرات با حضور شماری از محصلان پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی برگزار شد. این برنامه آموزشی با هدف ارتقای ظرفیت علمی و عملی محصلان در حوزه خبرنگاری و تولید محتواهای خبری راه‌اندازی گردید.
در جریان این سمینار، اشتراک‌کنندگان با اصول و فنون اساسی خبرنویسی، انواع لید، ساختار خبر، ارزش‌های خبری و شیوه‌های حرفه‌ای گردآوری اطلاعات آشنا شدند. همچنان، مباحثی پیرامون مهارت‌های ضروری خبرنگاری برای رسانه‌های مختلف از جمله تلویزیون، رادیو، رسانه‌های چاپی و دیجیتال به‌گونه‌ی مفصل ارایه شد تا محصلان بتوانند با درک بهتر تفاوت‌ها، محتوای مناسب هر رسانه را تولید کنند.
در این برنامه محصلان به‌صورت گروهی و انفرادی روی تهیه خبر و گزارش‌های خبری کار کردند. اشتراک کنندگان با استفاده از تکنیک‌های آموخته‌شده، به نگارش خبر، تنظیم لیدهای جذاب و تهیه گزارش‌های کوتاه و بلند پرداختند.
مسوولان مرکز عملیات رسانه‌ای هدف از برگزاری این سمینار را تقویت مهارت‌های کاربردی محصلان و آماده‌سازی آنان برای ورود به بازار کار رسانه‌ای عنوان کرده، تأکید کردند که چنین برنامه‌هایی می‌تواند فاصله میان آموزش نظری و تجربه عملی را کاهش دهد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

نظارت از ارائه خدمات پارکینگ وسایط نقلیه محصلان پوهنتون هرات

حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، به‌منظور ارزیابی کیفیت خدمات و بررسی وضعیت عمومی پارکینگ وسایط محصلان، از این بخش بازدید به‌عمل آورد.
در این بازدید، قاری نثاراحمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات با حضور شیخ‌القرآن و الحدیث شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها و استادان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

ثبت نام کانکور ماستری پوهنتون هرات

ثبت نام کانکور ماستری پوهنتون هرات
پوهنتون هرات در کانکور سمستر خزانی 1405 و در رشته های ماستری زیر ثبت می نماید:
1-  پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی رشتۀ فقه و قانون
2-  پوهنځی ادبیات رشتۀ
. . .

BACK TO NEWS