والی هرات در جلسه شورای علمی پوهنتون شرکت نمود

hu_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۷ - ۱۱:۵
""

سیدعبدالوحید زاهد قتالی والی هرات، احمدولی سمندر رئیس څاروالی امنیت ملی و نجیب الله محبی منشی شورای ولایتی هرات در جلسۀ فوق العادۀ شورای علمی پوهنتون هرات شرکت کردند.

در این جلسه، پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون ضمن اتحاف دعا به شهداء و شفای عاجل به مجروحان حادثۀ حملۀ تروریستی به پوهنتون کابل، حضور والی هرات وهیئت همراه شان را به جلسۀ شورای علمی پوهنتون خیرمقدم عرض کرده و به موضوعات مهم آجنداء پرداخته که مورد توجه والی هرات قرار گرفت.

در ادامه، سیدعبدالوحید زاهد قتالی والی هرات نیز ضمن اتحاف دعا به روح و غم شریکی با خانواده های شهداء و خانواده تحصیلات عالی کشور آن را تقبیح نموده و از خداوند برای مجروحان شفای عاجل خواست.

وی حمله دیروز تروریستان را اقدام غیر انسانی و اسلامی دانست و تاکید نمود که تسهیل امور اکادمیک و ایجاد فضای مصئون برای استادان و محصلان یک اصل است.

والی هرات با بیان این مطلب که تامین امنیت مسئولیت دولت است و نیروهای امنیتی درین راستا صادقانه تلاش می نمایند، گفت:" دشمن زبون با هدف قرار دادن جوانان، غیر نظامیان و نهاد های اکادمیک و آموزشی ، قصاوت و دشمنی خود رابا مردم ثابت ساخت

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

کارگاه آموزشی سه روزه «مفاهیم احصائیوی در تحقیقات علمی» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات  با همکاری معاونیت تحقیقات و مجلهٔ علمی جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی پوهنتون هرات، کارگاه سه روزۀ مهارت‌های مسلکی در بخش تحقیق را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

از دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله در پوهنتون هرات بزرگداشت به عمل آمد.

به مناسبت دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله، کمیته فرهنگی مرکزی پوهنتون هرات محفل با شکوهی با حضور هیأت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان درسالون کنفرانس های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

تصمیم گیری آگاهانه در زندگی فردی و اجتماعی

عنوان کنفرانس علمی بود که در پوهنځی اداره و پالیسی عامه توسط پوهنیار محمد فیروز مدبر برگزار شد.

هدف اساسی این برنامه، ارتقای سطح آگاهی محصلان در زمینه شیوه‌های درست تصمیم‌گیری و نقش آن. . .

BACK TO NEWS