جلسه کمیته مالی و تدارکاتی پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۹:۴۵
img

جلسه کمیته مالی و تدارکاتی پوهنتون هرات تحت ریاست شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات در حالی‌که مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون، ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، استادان پوهنحی‌های اقتصاد، انجینری، زراعت و آمران منابع بشری، مالی، تدارکات وخدمات حضور داشتند در دفتر ریاست پوهنتون هرات برگزار شد.
ابتدا شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات پیرامون هدف و چگونگی تطبیق پیشنهادهای پوهنحی ها و بخش های اداری صحبت کرده و از تطبیق کنندگان خواست تا با اولویت‌بندی، نیازسنجی دقیق از بخش‌ها و توجه به اصل صرفه جویی در مصارف، پلان تدارکاتی را طرح و در تطبیق آن جدید به خرج دهند.
همچنان مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون نیز هدف از تطبیق پلان مالی را فراهم آوری تسهیلات و امکانات برای رشد و شکوفایی علمی محصلان دانسته، اظهار امیدواری نمود که پلان تدارکاتی در اسرع وقت آماده و تطبیق گردد.
در ادامه ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون نیز ضمن تعهد به اجرایی کردن پلان مذکور، بر اولویت بندی نیازهای پوهنحی ها و بخش های اداری تأکید کرد.
سپس اعضای جلسه به بررسی نیازمندی های پوهنحی ها و بخش های اداری پرداختند و در اخیر تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۸:۴۷
Background image

ادامه برنامۀ بهسازی محیط و توسعۀ فضای سبز پوهنتون هرات

به ابتکار معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات، پلان زیبا‌سازی و سرسبزی فضای پوهنتون با جدیت در حال اجرا می‌باشد.
 در این طرح، کارکنان خدماتی پوهنتون در قالب سه گروه تحت نام‌های تیم حضرت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۸:۴۷
Background image

سمینار آموزشی «آموزش مبتنی بر نتیجه و روش‌های یادگیری محصل‌محور (OBE & SCL)» برگزار شد.

پوهنځی اقتصاد پوهنتون هرات امروز سمینار آموزشی «آموزش مبتنی بر نتیجه و روش‌های یادگیری محصل‌محور (OBE & SCL)»  را توسط پوهنیار معروف پویا استاد دیپارتمنت اقتصاد ملی را برای استادان این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۸:۴۷
Background image

فراخوان کمک به زلزله‌زدگان ولایات کنر و جلال آباد

زلزله‌ی اخیر در ولایات کنر و جلال آباد که طی آن شمار زیادی از هم‌وطنان عزیزمان را شهید و تعدادی زیادی داغدار و بی‌سرپناه ساخت که قلب همه‌ی ما را به درد آورد. امروز بیش از هر زمان دیگر،. . .

BACK TO NEWS