نمایشگاه اختصاصی خطاطی تحت نام 40 حدیث نبوی «صلی الله علیه وسلم» برگزار شد.

nta_new_user
Tue, Sep 09 2025 8:47 AM
img

به ابتکار دیپارتمنت‌های مینیاتوری و خطاطی-نقاشی پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون هرات نمایشگاه اختصاصی تحت نام 40 حدیث نبوی «صلی الله علیه وسلم» با همکاری مالی دفتر تیکا در هرات به مدت 5 روز در پوهنځی هنرهای زیبای  این پوهنتون افتتاح شد.
مسؤولان برگزارکننده می‌گویند، این نمایشگاه می‌تواند به عنوان یک منبع الهام‌بخش برای بازدیدکنندگان در مسیر شناخت بهتر سیره نبوی و آموزه‌های دینی تلقی گردد.
در این نمایشگاه احادیث شریف پیامبر اکرم «صلی الله علیه وسلم» با هنر مینیاتور، خطاطی و نقاشی مزین گردیده و جلوه‌ای زیبا از پیوند میان دین، فرهنگ و هنر اسلامی را به نمایش گذاشته است.
قرار است بعد از ختم نمایشگاه، این آثار هنری به پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی اهدا گردد.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS