جلسه معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ - ۱۴:۳۷
img

با حضور ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، آمران و مدیران بخش های اداری جلسه معاونیت مالی واداری برگزار شد.
در این جلسه اعضای جلسه ضمن تمرکز بر چالش ها و مشکلات مالی و اداری پوهنتون هرات به بررسی راه کارهای عملی جهت رفع آنها پرداختند و تصامیمم لازم را اتخاذ نمودند. همچنان ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون هرات با تأکید بر شفافیت، از آمران و مدیران خواست تا از طریق پلان وبرنامه های عملیاتی دقیق برای تحقق اهداف اکادمیک پوهنتون گام بردارند و گزارش خویش را به طور منظم به این معاونیت ارائه بدارند.
در ادامه اعضای جلسه نیز به ارائه گزارش فعالیت‌های شان پرداختند و سپس به بحث و گفتگو پیرامون چگونگی بهبود ارائه خدمات این نهاد علمی پرداختند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

کارگاه آموزشی دو روزه تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی، کارگاه آموزشی دو روزه‌ای را تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار کرد.
 
این برنامه توسط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

سمینار آموزشی «اهمیت جنگل‌ها در حفظ و بهبود محیط زیست» برگزار شد.

به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان اداری، مدیریت عمومی ارتقای ظرفیت و انکشاف اداره آمریت امور کارکنان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات، بر اساس پلان از پیش تعیین‌شده، سمینار آموزشی یک‌روزه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری سمینارهای تضمین کیفیت

پوهنځی ساینس پوهنتون هرات در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی، اداری و بهبود کیفیت اجراآت، چهار سمینار تخصصی را برگزار کرد.

سمینار «نحوه مستندسازی فعالیت‌ها» توسط پوهنمل علی‌محمد اسماعیلی،. . .

BACK TO NEWS