سمینار آگاهی‌دهی در مورد معیارهای ارتقای کیفیت برای استادان جدیدالتقرر پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی برگزار شد.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۹:۱۰
img

به‌منظور ارتقای ظرفیت علمی و تخصصی استادان جدیدالتقرر، سمینار آگاهی‌دهی در مورد معیارهای ارتقای کیفیت توسط کمیته ارتقای کیفیت پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی در سالون کنفرانس‌های این پوهنځی برگزار شد.
این سمینار با حضور استادان جدید، اعضای کمیته ارتقای کیفیت و مسئولان اداری پوهنځی برگزار گردید و هدف اساسی آن، ارتقای سطح دانش استادان در زمینه روند ارتقای کیفیت و آشنایی آنان با میعارها و شاخصه‌های تعیین‌کننده این روند عنوان گردید. در جریان این سمینار، یازده معیار اصلی و ۴۹ معیار فرعی و شاخصه‌های مرتبط با آن‌ها توضیح و تحلیل شد.
پوهنیار صفی‌الله صادق، در سخنانی اظهار داشت که برگزاری چنین نشست‌هایی نقش کلیدی در ظرفیت‌سازی علمی و تخصصی استادان داشته و می‌تواند مسیر بهبود کیفیت آموزشی و اکادمیک در پوهنځی ژورنالیزم را مهیا سازد. وی همچنین افزود که درک دقیق و عملی استادان از فرآیند تضمین کیفیت، پیش‌شرط اساسی برای ارتقای سطح تدریس، تحقیق و خدمات علمی در نهادهای تحصیلات عالی است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

برگزاری دوره های روزانۀ ترجمه وتفسیر قرآن کریم در پوهنتون هرات

مجالس منظم ترجمه به‌صورت روزانه در بخش‌های مختلف پوهنتون هرات، از جمله در داخل محوطهٔ پوهنتون، شفاخانهٔ کدری، کلینیک ستوماتولوژی و پوهنځی تعلیم و تربیه، هر یک به‌گونهٔ مستقل و منظم در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

کانکریت ریزی ساحۀ روبروی ریاست پوهنتون هرات

پروژه کانکریت‌ریزی ساحه روبه‌روی تعمیر ریاست پوهنتون با هدف ایجاد سهولت‌های بیشتر، تحت نظارت و ارزیابی معاونیت مالی و اداری پوهنتون و یک شرکت خصوصی پیش برده می‌شود. این پروژه در چوکات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون امروز به ریاست شیخ‌القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی، رئیس پوهنتون، و با حضور معاونان، رؤسای پوهنځی‌ها، آمران و استادان در سالون این شورا دایر گردید.
جلسه با. . .

BACK TO NEWS