جلسه شورای اداری پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۸:۳۷
img

جلسه شورای اداری پوهنتون هرات تحت ریاست شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون با حضور معاونان و رؤسای پوهنحی‌ها در دفتر کاری ریاست پوهنتون برگزار گردید. این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن عظیم‌الشأن شروع گردید.
شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، از زحمات و تلاش‌های معاونان، رؤسای پوهنځی‌ها، استادان و کارمندان در راستای پیشبرد امور تحصیلی و اداری تقدیر و تشکر به‌عمل آورده، ضمن تأکید بر پایبندی به احکام دین مبین اسلام، گفت: همه ما و شما باید به شعائر اسلامی در زندگی شخصی و محیط کاری خود متعهد باشیم.
رئیس پوهنتون همچنین از رؤسای پوهنځی‌ها خواست تا مشکلات، پیشنهادها و طرح‌های سازنده خویش را به گونه منظم با ریاست پوهنتون شریک سازند. وی بر لزوم تلاش‌های جمعی جهت ارتقای کیفیت تحصیلی، تأمین استقلال مالی، فعال‌سازی مرکز کاریابی، ایجاد مرکز مطالعات کاربردی و سایر برنامه‌های خلاقانه که در رشد و توسعه پوهنتون نقش مؤثر دارند، تأکید نمود.
در ادامه، اعضای جلسه گزارش یک‌ماهه از فعالیت‌های خویش را ارائه کرده و در ادامه، طبق اجندا روی موارد مختلف تصمیم‌گیری و فیصله‌های لازم اتخاذ گردید.
همچنان در پایان جلسه، کمیته‌ای به منظور جمع‌آوری، بررسی و انسجام طرح‌های سازنده و ابتکاری اعضای کادر علمی پوهنتون تشکیل گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

نظارت از ارائه خدمات پارکینگ وسایط نقلیه محصلان پوهنتون هرات

حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، به‌منظور ارزیابی کیفیت خدمات و بررسی وضعیت عمومی پارکینگ وسایط محصلان، از این بخش بازدید به‌عمل آورد.
در این بازدید، قاری نثاراحمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات با حضور شیخ‌القرآن و الحدیث شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها و استادان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

ثبت نام کانکور ماستری پوهنتون هرات

ثبت نام کانکور ماستری پوهنتون هرات
پوهنتون هرات در کانکور سمستر خزانی 1405 و در رشته های ماستری زیر ثبت می نماید:
1-  پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی رشتۀ فقه و قانون
2-  پوهنځی ادبیات رشتۀ
. . .

BACK TO NEWS