جلسه کمیته نظم و دسپلین پوهنتون هرات دایر شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۸:۳۷
img

جلسه کمیته نظم و دسپلین پوهنتون هرات تحت ریاست شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان، در دفتر جلسات این معاونیت برگزار گردید. این جلسه با حضور نمایندگان پوهنځی‌ها و اعضای کمیته به منظور بررسی، هماهنگی و تقویت نظم و دسپلین در محیط پوهنتون برگزار شد.
در آغاز، معاون امور محصلان طی سخنان رهنمودی، بر اهمیت رعایت نظم و دسپلین در محیط تحصیلی تأکید ورزیده و از نمایندگان حاضر خواست تا با احساس مسئولیت و همکاری نزدیک با بخش‌های مربوطه، در ایجاد فضای آرام و منظم در سطح تمام پوهنتون تلاش ورزند. وی نقش نمایندگان را در بهبود نظم عمومی، پیشگیری از بی‌نظمی‌ها، و ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری مهم خواند.
در ادامه جلسه، به اتفاق آرا، پوهنیار خداداد خیراندیش، استاد پوهنځی حقوق، به حیث منشی کمیته نظم و دسپلین پوهنتون هرات تعیین گردید.
جلسه با بحث و تبادل نظر در مورد راهکارهای مؤثر برای بهبود نظم در سطح پوهنتون و تعیین برخی اقدامات اجرایی، پایان یافت. 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

برگزاری دوره های روزانۀ ترجمه وتفسیر قرآن کریم در پوهنتون هرات

مجالس منظم ترجمه به‌صورت روزانه در بخش‌های مختلف پوهنتون هرات، از جمله در داخل محوطهٔ پوهنتون، شفاخانهٔ کدری، کلینیک ستوماتولوژی و پوهنځی تعلیم و تربیه، هر یک به‌گونهٔ مستقل و منظم در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

کانکریت ریزی ساحۀ روبروی ریاست پوهنتون هرات

پروژه کانکریت‌ریزی ساحه روبه‌روی تعمیر ریاست پوهنتون با هدف ایجاد سهولت‌های بیشتر، تحت نظارت و ارزیابی معاونیت مالی و اداری پوهنتون و یک شرکت خصوصی پیش برده می‌شود. این پروژه در چوکات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون امروز به ریاست شیخ‌القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی، رئیس پوهنتون، و با حضور معاونان، رؤسای پوهنځی‌ها، آمران و استادان در سالون این شورا دایر گردید.
جلسه با. . .

BACK TO NEWS