سمینار معرفی عرف‌های ناپسند به تأسی از فرمان مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله برای محصلان پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۸:۵۶
img

معاونیت امور محصلان پوهنتون هرات به هدف جلوگیری از رسوم غیرشرعی، احیای سنت‌های اسلامی، حمایت از حقوق زنان و فقرا و آشنایی کامل محصلان با شریعت اسلامی سمینار عرف های ناپسند را به تأسی از فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی برای محصلان این نهاد علمی در سالون کنفرانس‌های پوهنځی زراعت برگزار کرد.
سمینار با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد، سپس نظام الدین ملکی آمر انسجام خدمات محصلان پوهنتون ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، در مورد پلان‌ها و برنامه های این آمریت به محصلان معلومات ارائه کرده و از ایشان خواست تا در کنار کسب دانش تخصصی، در برنامه های ارتقای ظرفیت این آمریت نیز اشتراک فعال داشته باشند و از داشته های علمی استادان استفاده نمایند.
سپس الحاج مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد و پوهنوال دکتور عبدالرؤف مخلص استاد پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون به معرفی عرف‌های ناپسند به خصوص در مسائل مربوط به حمایت از دختران، حقوق دختران بالغ در امر ازدواج‌شان، مهریه، عروسی های غیرشرعی، مراسم عزاداری و تعزیه ها پرداختند و معلومات مفصل را به محصلان ارائه نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

خبر خوش

خوشبختانه پوهنتون هرات موفق به اخذ تأییدیه برنامه های جدیدالتأسیس در مقاطع ماستری و لیسانس از وزارت محترم تحصیلات عالی گردیده است.
این دستآورد ارزشمند، گامی مهم در راستای توسعه و ارتقای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات، جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی، ورکشاپ دو روزۀ مهارت‌های تدریس تحت عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» را برای استادان پوهنځی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

برگزاری امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات و اعلان نتایج آن

امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات با حضور کمیته موظف و اشتراک بیش از ۱۱۰ تن از واجدان شرایط، به‌گونه منظم و شفاف جهت جذب افراد واجد شرایط در بست های 5 و 6 این نهاد علمی برگزار شد  و در. . .

BACK TO NEWS