کنفرانس علمی «هالیتوزز (بوی بد دهان)» در پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۶
img

پوهنځی ستوماتولوژی پوهنتون هرات کنفرانس علمی را تحت عنوان «عوامل هالیتوزز و مدیریت آن» برگزار کرد.
این برنامه به‌منظور ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی محصلان این پوهنځی، با حضور استادان و محصلان توسط پوهنیار دکتور عثمان ساعی، استاد دیپارتمنت امراض جوف دهان این پوهنځی ارائه شد.
در این کنفرانس، دکتور ساعی به بررسی عوامل مؤثر در ایجاد بوی بد دهان (هالیتوزز) پرداخت و با استناد به یافته‌های علمی و تجربیات کلینیکی، راهکارهایی جهت تشخیص، پیش‌گیری و درمان این بیماری را ارائه کرد. وی همچنین به اهمیت رعایت حفاظت دهان و دندان و نقش داکتران دندان را در آگاهی‌دهی به جامعه در این زمینه برجسته ساخت.
شرکت‌کنندگان در جریان این نشست علمی به طرح پرسش‌ها و تبادل نظر پرداختند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

خبر خوش

خوشبختانه پوهنتون هرات موفق به اخذ تأییدیه برنامه های جدیدالتأسیس در مقاطع ماستری و لیسانس از وزارت محترم تحصیلات عالی گردیده است.
این دستآورد ارزشمند، گامی مهم در راستای توسعه و ارتقای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات، جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی، ورکشاپ دو روزۀ مهارت‌های تدریس تحت عنوان «مهارت‌های ارتباطی استادان» را برای استادان پوهنځی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

برگزاری امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات و اعلان نتایج آن

امتحان بست‌های اداری پوهنتون هرات با حضور کمیته موظف و اشتراک بیش از ۱۱۰ تن از واجدان شرایط، به‌گونه منظم و شفاف جهت جذب افراد واجد شرایط در بست های 5 و 6 این نهاد علمی برگزار شد  و در. . .

BACK TO NEWS