اشتراک پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی رئیس پوهنتون هرات در سمپوزیم سه روزۀ پوهنتون شیخ زاید خوست

hu_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۶ - ۹:۳
:

پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی رئیس پوهنتون هرات با همراهی پوهنوال دوکتور عبدالستار فاضلی رئیس پوهنحی زراعت، پوهندوی شفیق احمد جویا رئیس پوهنحی طب و پوهندوی دکتور نورعلی مهمند استاد پوهنحی علوم وتری نری در سمپوزیم سه روزۀ علوم طبیعی پوهنتون شیخ زاید خوست اشتراک کرده و در حاشیۀ این سفر با هیأت رهبری این پوهنتون دیدار و گفتگو نمود.
هدف از برگزاری این سمپوزیم، ارائۀ مقالات علمی استادان پوهنتون‌های کشور عنوان گردیده است.
در مراسم افتتاحیۀ این سمپوزیم، شیخ الحدیث مولوی ندا محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، انجام تحقیقات علمی در جهت رشد و انکشاف کشور را مهم عنوان کرده و همچنین استادان نهادهای تحصیلات عالی را به رقابت در زمینه های علمی و پژوهشی تشویق کرد.
در ادامه، استادان نهادهای تحصیلات عالی کشور به ارائه مقالات علمی خویش پرداختند.
آمریت ارتباطات وآگاهی عامه پوهنتون هرات
٢٧ ذوالحجه ١٤٤٤ – 25 سرطان 1402

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۸
Background image

ورکشاپ آموزشی اخلاق اداری برگزار شد.

آمریت امور کارکنان پوهنتون هرات ورکشاپ آموزشی اخلاق اداری را با همکاری پوهنیار احمد مجددی استاد پوهنځی اداره و پالیسی عامه برای کارمندان اداری این نهاد علمی راه اندازی کرد.
این ورکشاپ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۷
Background image

بازدید معاون امور محصلان پوهنتون از لیلیه

الحاج مولوی عبدالهادی یاسر معاون امور محصلان پوهنتون، شام یکشنبه از لیلیه پوهنتون بازدید به‌عمل آورد. وی در جریان این بازدید، ضمن دیدار و گفت‌وگو با مسؤولان لیلیه، نشستی را با محصلان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۴۷
Background image

زندگانی و اندیشه‌های ابن خلدون

گفتمان علمی تحت عنوان «زندگانی و اندیشه‌های ابن خلدون» به ابتکار کمیتهٔ فرهنگی و خدمات محصلان پوهنځی حقوق و علوم سیاسی برای استادان و محصلان آن پوهنځی دایر گردید. تقویت گفتگوهای علمی و. . .

BACK TO NEWS