اضرار مواد مخدر از نگاه دینی و طبی

nta_new_user
Tue, Jun 04 2024 10:05 AM
img

عنوان سمینار علمی بود که امروز توسط آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون با همکاری آمریت تحلیل و ارزیابی مبارزه با مواد مخدر قوماندانی امنیه ولایت هرات در سالون کنفرانس‌های پوهنحی شرعیات پوهنتون برای محصلان پوهنحی‌ها برگزار شد.
سمینار با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد و سپس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن تشکر و قدردانی از برگزار کنندگان این سمینار پیرامون اهمیت مبارزه با مواد مخدر و آگاهی دهی از اضرار آن صحبت کرده گفت: از آنجا که نهادهای علمی پذیرای قشر جوان جامعه هستند، آگاهی دهی از اضرار مواد مخدر به شدت تأثیر مثبت دارد و با این روش ما می‌توانیم آیندۀ سالم برای جامعه خود به ارمغان بیاوریم.
سپس مولوی گلب‌الدین شفیق آمر تحقیق و بررسی مبارزه با مواد مخدر ضمن ارائه معلومات از فعالیت های این آمریت، پیرامون اضرار مواد مخدر از دیدگاه اسلام صحبت های همه جانبه نموده گفت: برگزاری چنین برنامه هایی را مثبت ارزیابی کرده افزود این چنین برنامه در آینده نیز برای محصلان برگزار خواهد شد.
متخصص پوهنیار دکتور احمد جاوید یوسفی استاد پوهنحی طب پوهنتون هرات در مورد مواد مخدر، اعتیاد، عوامل سوء مصرف و وابستگی به مواد مخدر، احساسات بعد از مصرف و تنظیم هیجان در اعتیاد، اثرات مواد مخدر، باورهای نادرست در مورد مواد مخدر، راه های پیشگیری از اعتیاد و تداوی آن صحبت کرد.
برنامه با دعاییه ختم گردید.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS